10-03-10

Uit eten in Barcelona: de gezelligste en lekkerste restaurants

barcelona

Alle restaurants in Barcelona opsommen is bijna onmogelijk. Maar als je de hierboven genoemde bezoeken, kunt u er zeker van te zijn een aantal van de best bezochte. Andere restaurants die mogelijk suite uw smaak en budget tijdens het bezoek aan Barcelona hôtel onder Vinya Roel, Kan Culleretes, Cuines Santa Caterina, Els Pescadors Restaurant en Asador de Aranda. Eten liefhebbers zullen zeker willen besteden een andere vakantie in Barcelona hotel als slechts een week of zo niet zal volstaan om alles wat de stad biedt genieten speciaal het eten.

Barcelona wordt gerekend tot de steden die zo veel restaurants en eten gewrichten hebben. Deze sterke culinaire reputatie heeft geleid in de eastablishment van enkele van de restaurats wereldklasse in Barcelona. Chef zoals Ferrán Adrià, kan ingrediants mengen zoals olijfolie, tomaten en knoflook samen met rozijnen en noten te eten waardoor het een onverwachte smaak. Terwijl u geniet van vakantie in Barcelona hotel, zult u ook restaurants vinden met een trottoir terras of patio, waar u kunt genieten van uw eten terwijl u geniet van het aangename weer van de stad.

Restaurant Els Quatre Gats

Els Quatre Gats, werd geopend in 1997 en sinds die tijd is het beschouwd als een van de beste restaurants in Barcelona door toeristen die verblijven in Barcelona hotel. Het werd zo populair dat veel beroemde kunstenaars beschilderde foto's voor haar en een van hen was Picasso. Dit restaurant in Barcelona biedt grote Catalaans en Mediterrane gerechten en biedt een menu tijdens de lunch tijd. Dus, als je honger hebt na het bezoeken van een aantal grote bezienswaardigheden van de stad, kunt u rechtstreeks komen naar deze plek. U zult zeker genieten van elke minuut bracht hier met het eten geserveerd in de omgeving van grote kunstwerken. De antieke chandeleirs met je doen voelen alsof je het verleden zijn verlichting. Barcelona Dit restaurant is gelegen in de buurt van het belangrijkste winkelgebied op Avda Portal d 'Engel in de Barri Gotic. Els Quatre Gats is ook actief als een herberg, een cabaret en pub.

Restaurant Cal Pep

Een van de bekendste tapas restaurant in Barcelona, is een Cal Pep Restaurant. Dit restaurant in Barcelona heeft een frisse en levendige sfeer en uitstekende service. Elke maaltijd hier is een genot en met elk seizoen veranderen, biedt het het beste dat je kunt suite. Samen met tapas kunt u ook proeven mouthwatering zeevruchten. Toeristen van 'hotels Barcelona liefde' de 'Pimientos de Pedron' hier aangeboden als een pittige aperitief.

Mi Burrito y Yo

Tijdens een wandeling in de met bomen omzoomde laan van La Rambla, zou u graag om jezelf verfrissen met wat lekker eten. In dat geval kunt u een bezoek brengen Mi Burrito y Yo Restaurant of mijn ezel en I. Dit centraal gelegen restaurant in Barcelona is vooral geliefd om zijn niet-vegetarische specialiteiten, zoals gebraden vlees. Het heeft twee verdiepingen, de onderste biedt een eetkamer met een pianist schieten muziek en er is een grotere eetzaal boven. Dit restaurant is ook heel dicht bij Plaça de Sant Jaume en Barri Gòtic. Bezienswaardigheden terwijl vakantie in Barcelona hotel lijkt interessanter na te genieten van heerlijke gerechten in een dergelijk restaurant.

Alkimia Restaurant

Als u wilt Catalian keuken genieten, bezoek de uitnodigende Alkimia Restaurant. Ligt strategisch achter de Sagrada Familia, biedt zeer unieke en ashtonishing voedsel. De creatieve chef-kok Jordi Vilà geeft de traditionele gerechten van een moderne touch maakt het uniek. Als u van plan bent om dit restaurant in Barcelona te bezoeken, moet u zeker de smaak van de schotel genaamd 'Dentro de Mar' of 'de oceaan en de schelpen'. Onvergetelijke desserts en wijn is ook beschikbaar.

Restaurant Chardonnay

Chardonnay is een pas geopend restaurant, gelegen in het hart van de Gotische wijk. Het restaurant Barcelona biedt uiteenlopende en creatieve voedsel het Tapas, zeevruchten of andere lokale en internationale gerechten. Van Barcelona hotel, kunt u eenvoudig toegang tot Chardonnay door de metro. Barcelona Dit restaurant biedt een warme en gastvrije sfeer en decor. De muren zijn versierd met mooie foto's die hulde brengen aan de prachtige stad. De ware gevoel van het moderne Barcelona heerst in het restaurant. Speciale gerechten bestaan Paella met kreeft, zeeduivel en T-bone steak, kabeljauw monteurs, diverse Montaditos, gegrilde groenten met saus Romesco, gebakken zeebaars in zeevruchten saus met tempura mosselen en nog veel meer. Desserts zijn een must hier proberen.

De commentaren zijn gesloten.